Keken joulukalenterin 24. luukku

24 12 2013

Joulu on jo ovella..! Ulkona sataa vettä ja viimeisetkin lumenrippeet hupenevat hyvää vauhtia, mutta sisällä on jouluisempaa ja vasta uunista otettu kinkku tuoksuu.

Keke on ollut hyvin puuhakkaana Artun ja Miskan leikeissä koko päivän (lahjanaruköysi vaihtui kuminauhoihin ja benjihyppely sai ihan uutta vauhtia, Keke on myös ollut ruokapöydässä huutamassa: ”Hurraa-Hurraa!!” tyhjentyneille lautasille), mutta mä en ole ehtinyt sitä kuvailemaan ennen kuin vasta illalla. Silloin oli hetki, jolloin pojat päättivät rakentaa Kekelle oman talon:

IMG_0403

IMG_0404

Keke sai taloonsa vielä katonkin 🙂

IMG_0405

Taloon piti saada myös sauna, että Keke pääsi joulusaunaan. Tässä istua törötetään lauteilla punainen löylykiulu vieressä:

IMG_0406

IMG_0412

Saunan jälkeen Arttu ja Miska pitivät huolen siitä, että Keken turkki on juhlakunnossa joulunviettoa varten – se on nyt sekä kammattu että harjattu!

IMG_0413

IMG_0414

IMG_0409

IMG_0410

Itse aattopäivä on siis meillä vielä edessä (… saadaan vielä lisää joulunviettäjiä huomisiltana!) ja vaatii varmasti oman postauksensa sitten myöhemmin – Keken joulukanava jatkaa siis vielä muutamalla bonusluukulla aaton jälkeenkin 🙂


Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: